Snel naar content

MicroStrategy

Ben jij op zoek naar een dashboarding tool waarin je overzichtelijke rapporten kan raadplagen? Bij Inergy hebben we ruime ervaring met MicroStrategy.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy”.

PostNL

Dit is wat MicroStrategy jou biedt

1. Met Microstrategy word je volledig ontzorgd

Als jij kiest voor MicroStrategy dan regelen wij voor jou de volledige inrichting ervan. We zorgen voor de installatie, zetten de volledige basis neer en bouwen indien gewenst de gehele semantische laag. Wij leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

2. Gedetailleerde data lineage

MicroStrategy maakt gebruik van een krachtige, semantische laag. Voor elk object kan data lineage plaatsvinden. Zowel van bron naar target als van target naar bron. Een impactanalyse van een wijziging kan in één overzicht worden weergegeven. Dit is mogelijk omdat je elk object in de repository kan onderzoeken.

3. MicroStrategy is meertalig

Een groot voordeel van MicroStrategy is dat het volledige meertaligheid biedt. Niet alleen de GUI is in meerdere talen beschikbaar, maar ook wijzigt MicroStrategy dynamisch op basis van de gebruikersvoorkeur de headers van objecten en dynamisch de inhoud van objecten. Bijvoorbeeld een Nederlandstalige of Engelstalige productomschrijving.

4. MicroStrategy in combinatie met externe tools

MicroStrategy met federated analytics biedt de mogelijkheid om de centrale semantische laag te laten benaderen met andere tools zoals Qlik, Power BI en Excel. Daarmee blijft de ene versie van de waarheid gegarandeerd maar kan jij als gebruiker zelfs tegelijkertijd gebruikmaken van een ander tool.

05. MicroStrategy kan data wegschrijven

De Transaction Services functionaliteit maakt het mogelijk om data ook weg te schrijven naar een database. Zo ontstaan andere type use cases die met de meeste andere tooling niet te realiseren zijn.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

In slechts één week een dashboard

Dashboard in een week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in slechts één week. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Meer weten

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie – Intergamma

Stapsgewijs naar meer inzicht

Intergamma is de organisatie achter de succesvolle doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei. Intergamma klopte bij Inergy aan om de informatievoorziening in de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met een datawarehouse nam Intergamma afscheid van de informatiesilo’s.

Duco Roolvink – Head of analytics bij Intergamma:
“Het dataplatform helpt ons duurzaam te ondernemen door inzicht te bieden in de duurzaamheid van onze producten en onze bedrijfsvoering. En hierdoor is Intergamma klaar voor de toekomst.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Intergamma.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Richard neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland