Certificering

Functioneel beheerder LIAS Enterprise

50 SBU

Duur
5 dagen

Naast de trainingsdagen schatten we 3 dagen zelfstudie in.

Kosten
€ 2200,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Incompany gelden andere tarieven.

Wanneer
Zie data op onze website wanneer de trainingen te volgens zijn. Ook incompany.

Waar
Da Vincilaan 3, 6716 WC Ede

Over het programma

Je bent net begonnen als Functioneel beheerder binnen jouw organisatie en er wordt gebruikt gemaakt van LIAS, maar waar begin je en hoe? De applicatie LIAS is een zeer brede applicatie die niet even kan worden overgedragen door je collega’s. Wil je snel meerwaarde creëren, volg dan de trainingen voor Functioneel beheerder. Je krijgt snel een totaalbeeld van wat LIAS kan. Je bent hierdoor minder tijd kwijt met zoeken naar antwoorden. De trainingen bestaan uit theorie en praktijk voorbeelden en daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met opdrachten. Na elke training kan je direct in de praktijk aan de slag met de nieuwe kennis.

Interesse? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

 

 

 

De trainingen

Voor certificering van Functioneel beheerder moeten de volgende trainingen worden gevolgd. De trainingen zijn modulair opgebouwd.

Resultaat

Na deze training mag je je officieel LIAS Functioneel beheerder noemen. LIAS kent voor jou nog maar weinig geheimen. Je herkent binnen de organisatie problemen en discussies die met LIAS zijn op te lossen. Je beschikt over een breed kader waarmee je je organisatie kan adviseren. Wanneer er een nieuw P&C product moet worden aangemaakt dan ben jij daar voor de aangewezen persoon.

Het programma wordt afgesloten met een eindtoets. Bij een voldoende ontvang je je eindcertificaat en ben je officieel LIAS Functioneel beheerder.

Jouw extra voordelen

  • Toegang tot extra handleidingen
  • Jij wordt als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe update is
  • Direct tweededelijns support
  • Voorrang bij inschrijving klankbord groepen
  • Forum

 

Heb je interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te nemen!