Snel naar content

HR dashboard

Met een op maat gemaakt HR dashboard krijg je direct inzicht in verloop, (ziekte)verzuim, loonkosten, contractstatussen en meer. Zo hoef je nooit meer in de losse HR-applicaties te zoeken naar informatie of handmatig rapportages te maken.

Bekijk demo dashboard

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Al je data in één overzichtelijk HR dashboard

Als HR manager ben je verantwoordelijk voor alle verschillende Human Resources taken. Je houdt je bezig met het volledige scala aan HR-werkzaamheden en je beschikt over veel data, verdeeld over allerlei tools. Om in control te zijn -en blijven- van wat er speelt op gebied van HR, wil je deze data omzetten in bruikbare inzichten. Het Human Resources dashboard laat in één oogopslag de voor jou meest belangrijkste cijfers zien.

Bekijk hier een volledig interactief HR-dashboard.

Krijg eenvoudig inzicht in:

  • Demografische gegevens van de werknemers zoals geslacht, leeftijd, dienstverband, afdeling en functie.
  • Ontwikkeling van bruto- en nettosalarissen per afdeling en werknemer.
  • De inflow en outflow van werknemers.
  • Werknemers van wie de proefperiode of het contract binnenkort eindigt.
  • En nog veel meer. We kijken samen met jou naar welke inzichten je zoekt. Op basis daarvan bouwen we het dashboard. Zo weten we zeker dat je het ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Peter Ledeboer

Peter Ledeboer – Power BI specialist

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

groene pijl
citaat icoon

“Ons team vindt het leuk om met de mensen van Inergy samen te werken.
Ze pakken door, hebben een enorme drive en zijn prettig in de omgang.”

Anna Geraedts –
Chief Data Officer bij Arbo Unie
Logo Arbo Unie

In één oogopslag inzicht in aflopende contracten

Een HR-dashboard geeft bijvoorbeeld weer welke contracten of proefperioden aflopen. Zo heb je in één oogopslag duidelijk welke acties er moeten worden ondernomen. Je hoeft niet meer in alle afzonderlijke HR-tools op zoek te gaan naar de gewenste informatie.

Ook hoef je geen periodieke handmatige rapportages meer te maken. Alles komt samen in één overzichtelijk en actiegericht HR-dashboard.

Het HR-dashboard bij Rituals

Rituals is enthousiast over het HR-dashboard van Inergy

De HR-afdeling van Rituals wilde een professionaliseringsslag maken. Concreet betekende dat: meer datagedreven werken op basis van betrouwbare data. Om de HR-data sneller te kunnen raadplegen, besloten Rituals en Inergy een KPI-dashboard in Microsoft Power BI te ontwikkelen.

Joop Fiers, Head of HR Digital & Analytics bij Rituals:

“Ik hoor vanuit onze organisatie altijd positieve geluiden over de samenwerking met Inergy. Daarom vroeg ik ze logischerwijs ook bij dit HR-project te helpen. Ze komen afspraken na en zetten niet achteloos even een dashboard in elkaar.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Melvin van Inergy en Joop van Rituals

Voorbeeld HR dashboard

Hieronder vind je een volledig werkend voorbeeld van een HR-dashboard in Power BI, ontworpen door onze Power BI consultants. In het dashboard filter je eenvoudig op de door jou gewenste informatie. Wil je op het tabblad “Werknemers” alleen informatie zien over de afdeling Sales? Klik dan op het tabblad “Werknemers” op “Sales”. Alle informatie op dit tabblad wordt nu automatisch gefilterd.

Dit dashboard betreft een voorbeeld. Iedere HR-verantwoordelijke heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften. Daarom maken we ieder dashboard helemaal op maat zodat je direct inzicht hebt in de belangrijkste informatie voor jou.

Wil je ook een HR-dashboard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jouw partner op gebied van HR dashboards.

Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je.

Met ruim 22 jaar ervaring op gebied van het bouwen en onderhouden van dashboards gaan we geen uitdaging uit de weg. In 2022 en 2023 zijn we door MT/Sprout uitgeroepen tot één van de koplopers in digitale transformatie op gebied van data en Artificial Intelligence.

  • Ruim 22 jaar ervaring met het bouwen van dashboards.
  • Jouw partner op gebied van data analytics.
  • Uitgeroepen tot Top 10 koplopers in digitale transformatie door MT/Sprout.
  • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
  • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd. 
Peter Ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

citaat icoon

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner.”

Martijn Willems –
Director Control & Analytics bij Rituals
logo rituals

Voldoe eenvoudig aan de pay transparency directive

Gender Pay Gap dashboard

Bedrijven met meer dan 250 medewerkers worden verplicht openheid te geven in de loonkloof tussen mannelijke en vrouwelijke werknemers. Voldoe eenvoudig aan deze verplichting door dit in een overzichtelijk PowerBI dashboard te visualiseren.

Meer weten

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland