Snel naar content

Jouw dataplatform altijd veilig en up-to-date

Dataplatform beheren

Met Inergy Managed Analytics wordt jouw dataplatform dag én nacht beheerd en gemonitord. Dit is van essentieel belang.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Managed Analytics

Ontdek wat Inergy Managed Analytics te bieden heeft voor jou als data professional of voor jou als management / directie.

collega's Wim en Niek zitten te overleggen aan de bar bij Inergy

Het beheren van data: een complexe taak

Zodra het dataplatform staat, begint de volgende fase: het beheer. Het is essentieel dat de informatie die in het dataplatform staat actueel en betrouwbaar is.

Het beheren van een datawarehouse is een complexe en tijdrovende taak. Vooral wanneer het gaat om het waarborgen van de veiligheid en beschikbaarheid van gegevens.

En als data professional heb jij het al druk genoeg.

Zorgeloos databeheer

Vertrouw op Inergy voor het loggen en monitoren van alle data in het datawarehouse.

Onze Managed Analytics-oplossing omvat standaard logging en data monitoring, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt in jouw dataplatform, 24/7. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken.

Met de data managed services van Inergy kun jij je richten op het genereren van waardevolle inzichten en analyses, terwijl wij zorgen voor de technische details.

Of je nu te maken hebt met grote hoeveelheden data, complexe integraties of strenge beveiligingsvereisten, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen!

Collega's Ton en Corien in overleg op de bank op kantoor

Professionele ondersteuning

Wanneer je deskundige specialisten in dienst hebt, kan je natuurlijk veel zelf doen. Toch staan onze experts altijd voor je klaar om werk uit handen te nemen of je te ondersteunen bij een uitdagend vraagstuk.

Snel en gericht verbeteren

Jouw databehoeften staan centraal. Daarom werken wij fulltime aan jouw data-omgeving, zodat wij direct kunnen reageren op jouw vragen. Hoe eerder jij antwoord hebt, hoe sneller je aan de slag kan met waardevolle analyses en inzichten uit jouw data.

Grip op de kosten

We zorgen ervoor dat het toewijzen van database-geheugen en opslagbronnen zo efficiënt mogelijk gebeurt. Hiermee houd je grip op de kosten!

Altijd de juiste data

Met Inergy Managed Analytics ben je er altijd van verzekerd dat de getoonde data accuraat is en de laatste gegevens bevat. Zo weet je zeker dat je analyses kan maken op basis van de juiste informatie.

Remo Schimmel, Peter Boumans en Wim van den Berg in gesprek op kantoor in Woerden

Relevante data voor waardevolle inzichten

We werken nauw met jou samen om te begrijpen welke data er nodig is om waardevolle inzichten en analyses te genereren.

Samen maken wij afspraken over de data die aangeleverd moet worden. Zo ben je ervan verzekerd dat de data die in het dataplatform wordt opgeslagen betrouwbaar én relevant is.

Michael Alvares op kantoor

Beslis met vertrouwen

Zodra het dataplatform staat, begint de volgende fase: het beheer. Het goed beheren van een dataplatform is essentieel voor elke organisatie die wil blijven groeien en concurreren.

Het beschikken over actuele, realtime en betrouwbare informatie is namelijk van vitaal belang voor het maken van data gestuurde beslissingen.

Maar het beheren van een datawarehouse is een uitdagende en tijdsintensieve taak.

Onjuist databeheer kan leiden tot onnauwkeurige besluitvorming en vertraagde reactietijden, wat resulteert in ongewenste situaties. Deze situaties wil jij natuurlijk kosten wat het kost voorkomen.

Jouw data optimaal beheerd

Gelukkig kan je vertrouwen op Inergy. Met de Managed Analytics service van Inergy ben je verzekerd van een goed beheerd dataplatform.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie beschikt over actuele en betrouwbare informatie. Dag én nacht.

Wij zorgen voor de technische details. Jij kan je focussen op wat echt belangrijk is: het maken van data gestuurde beslissingen.

collega's Angie en Rick in overleg op kantoor in Woerden

Snel en gericht verbeteren

De databehoeften van jouw organisatie staan centraal. Daarom zorgen wij ervoor dat het datawarehouse altijd voldoet aan deze behoeften. Zo beschik jij altijd over de juiste realtime informatie om data gestuurde beslissingen te nemen.

Professionele ondersteuning

Onze experts staan altijd klaar om werk uit handen te nemen of te ondersteunen bij een uitdagend vraagstuk. Wij zijn er om jouw organisatie verder te helpen.

Altijd de juiste data

Inergy Managed Analytics biedt altijd de meest accurate en laatste gegevens. Zo ben je ervan verzekerd dat de beslissingen die jij maakt altijd gebaseerd zijn op de juiste, actuele informatie.

Grip op de kosten

Wij begrijpen dat kostenbeheersing belangrijk voor je is. Met onze jarenlange ervaring weten onze experts precies welke technieken nodig zijn om jouw data efficiënt in de cloud op te slaan, zodat je ruimte bespaart.

We helpen je graag om optimaal gebruik te maken van de cloud, zodat je snel kostenbesparingen kunt realiseren.

Daarnaast bieden we een alarmdienst aan die waarschuwt voor mogelijke kostenstijgingen in de cloud. Als we iets signaleren dat financiële gevolgen kan hebben, zullen we je direct op de hoogte stellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Vrouw in groene trui achter een laptop
Remo op kantoor aan het bellen

Kies het juiste ondersteuningspakket voor jouw dataplatform

Kies de SLA dat bij jouw organisatie past. We bieden drie pakketten: Next Business Day, Next Calendar Day en Business Critical.

Onze SLA’s ontzorgen jouw organisatie en verzekeren je van de best mogelijke ondersteuning voor je dataplatform.

Met ons basispakket helpen we altijd ‘Next Business Day’. Met het Next Calendar Day pakket bieden we ondersteuning binnen één werkdag. En met Business Critical krijg je de snelst mogelijke ondersteuning. Onze experts staan dag en nacht klaar om storingen in de dataomgeving direct aan te pakken. Als we een storing ontdekken, grijpen we direct in!

Bekijk onze SLA’s

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen ruim 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen.

Dennis van Steijn, Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL:
Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.”

Ontdek meer over onze samenwerking met PostNL.

een postnl pakketbezorger laadt zijn bus in
collega's Joost en Suzanne op kantoor in gesprek op de bank met glas water in hand

Ontdek de voordelen

Met Inergy Managed Analytics profiteer je van de volgende voordelen.

 • Altijd actuele en betrouwbare informatie
 • Altijd veilige dataopslag
 • Jouw data dag en nacht gelogd en gemonitord
 • Ondersteuning die bij jouw organisatie past
 • Toegang tot expertise en resources
 • Grip op de kosten

Jouw dataplatform altijd up-to-date

Jouw organisatie zit niet stil. Wij ook niet. Wij zorgen ervoor dat jouw dataplatform altijd is uitgebreid en geactualiseerd op basis van jouw behoeften.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Meer weten

2. Dataplatform optimaliseren

2. Dataplatform optimaliseren

Heb je een dataplatform, maar voldoet deze niet aan de behoeften van jouw organisatie? Geen probleem! Wij hebben de expertise om jou te helpen. Ontdek het Inergy dataplatform.

Meer weten

3. Dataplatform beheren

3. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform 24/7 zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

4. Dataplatform doorontwikkelen

4. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Meer weten

Kantoorpand Inergy

Jouw partner op gebied van data

Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je.

Inergy is dé datawarehouse ontwikkelaar. In 2022 én 2023 zijn wij door MT/Sprout uitgeroepen tot één van de beste bedrijven op het gebied van data en Artificial Intelligence.

 • Een dataplatform specifiek ontworpen naar de uitdagingen van jouw organisatie
 • Ruim 22 jaar ervaring
 • Top 10 beste bedrijven Data & AI door MT/Sprout 2022 én 2023.
 • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
 • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze dataspecialist Richard voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Of plan een gratis adviesgesprek in!

Om wachten en heen-en-weer mailen te voorkomen kan je ook zelf direct een afspraak inplannen op een dag en tijdstop die jou het beste uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland