Snel naar content

Jouw dataplatform altijd veilig en up-to-date

Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform dag én nacht zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Dataplatform beheren

Breng jouw dataplatform naar het volgende niveau. Wij zorgen voor het uitbreiden en verbeteren van jouw dataplatform zodat jij meer waarde uit je data kan halen.

Jouw dataplatform. Nog beter.

Snel en gericht verbeteren.

We werken fulltime in jouw data-omgeving. Daardoor zijn we in staat om snel en gericht antwoorden te vinden op je databehoeften. En hoe eerder jij antwoord hebt, hoe sneller je aan de slag kan met de inzichten uit jouw data.

Professionele ondersteuning

Wanneer je deskundige specialisten in dienst hebt, kan je natuurlijk veel zelf doen. Onze experts staan echter altijd klaar om werk uit handen te nemen of je te ondersteunen in een moeilijk vraagstuk.

Altijd de juiste data

Als klant ben je er van verzekerd dat de getoonde data altijd accuraat is en de laatste gegevens bevat. Zo maak je met een gerust hart beslissingen op basis van de juiste data.

Grip op de kosten

We zorgen ervoor dat het toewijzen van database-geheugen en opslagbronnen zo efficiënt mogelijk gebeurt. Zo houd jij grip op de kosten.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving. Wij regelen de technische implementatie zodat jij je kan concentreren op jouw core business.

Meer weten

2. Dataplatform beheren

2. Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

3. Dataplatform doorontwikkelen

3. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Meer weten

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Ontdek meer over onze samenwerking met PostNL.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd