Snel naar content

Data in de voedselindustrie

Als organisatie in de voedselproductie beschik je over enorm veel data en je wil continu beschikken over de juiste data. Inzichten uit deze data zorgen ervoor dat je in control komt én blijft.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Al je informatie direct beschikbaar

Met een goed ingericht dashboard is alle belangrijke informatie direct beschikbaar. In de voedselproducerende industrie wordt streng gemonitord en dien je specifieke informatie direct aan de auditerende instanties te kunnen leveren.
Door al je benodigde databronnen te ontsluiten in een datawarehouse en door dashboards te creëren in de meest geschikte BI-tool voor jouw organisatie, ben je in staat om per direct alle relevante informatie inzichtelijk te krijgen en beschikbaar te stellen. Zo exporteer je de gewenste informatie direct, deel je het met belanghebbenden en win je het vertrouwen van auditerende instanties zoals de NVWA en partners in de supply chain.

Voeg eenvoudig nieuwe databronnen toe

IT-omgevingen, ERP-systemen en vele andere tools bevatten belangrijke, bedrijfsrelevante data. Het beheren van en rapporteren op de data is vaak erg arbeidsintensief. Vaak vereist dit handmatige data-exports en- transformaties als er nieuwe inzichten en/of periodieke rapportages gewenst zijn.

Door deze bronnen te ontsluiten in het dataplatform maak je het beheren van deze data eenvoudig. Alle toekomstige data wordt automatisch correct gestructureerd waardoor veel werk, tijd en geld wordt bespaard. Je kunt collega’s toegang geven tot bepaalde data en specifieke dashboards zodat zij altijd de voor hen relevante informatie direct inzichtelijk hebben.

In slechts één week een dashboard

Dashboard in een week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in slechts één week. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Meer weten

Ontdek de waarde in jouw data

Data Discovery Experience

Slechts 1% van alle data ter wereld wordt daadwerkelijk geanalyseerd. Wil jij wel meer met je beschikbare data doen? Samen gaan we op ontdekkingsreis door jouw data en vinden praktische toepassingen voor jouw organisatie.

Lees meer

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Geavanceerde data analytics toepassingen

Onze geavanceerde data analytics toepassingen stellen je in staat om sneller en betere datagedreven beslissingen te nemen en bestaande processen en werkwijzen te vereenvoudigen. Vind bijvoorbeeld complexe verbanden en patronen in je data dankzij machine learning algoritmes. Achterhaal de (verborgen) wensen van klanten, vergroot je marktaandeel en verhoog de winstgevendheid van je organisatie.

Voorspel op basis van bestaande data wat er in de toekomst zal gebeuren. Optimaliseer je voorraadbeheersing, voorkom onnodige opslagkosten, voldoe altijd aan de vraag en blijf een betrouwbare leverancier en partner.

Data in de voedselindustrie

Whitepaper

Data in de voedselindustrie

In deze whitepaper onderzoeken we trends en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie en kijken we tevens naar de rol van data in deze trends en ontwikkelingen.

Download whitepaper

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Ontdek meer over onze samenwerking met PostNL.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd